لمقادير : -
3 معالق زيت زيتون - 3 معالق بصل مفروم - 3 معالق صويا صوص

معلقة كبيرة عسل نحل - معلقة كبيرة مسطردة - معلقة هوت صوص - معلقة كسبرة ناشفة او بقدونس

معلقتين خل احمر - رشة زعتر صغيرة - عصير ليمونة او برتقالة

نص كوب طماطم بيورية - كوب كاتشب - فلفل احمر مشوى فى طاسة تيفال او على شواية (دة اهم حاجة عشان الريحة المدخنة تبقى موجودة فى الصوص )

نضربهم كلهم فى الخلاط ونستخدمه للمشويات

دى طريقة الشيف اشرف معتز للأمانة من برنامج كل بلد اكلة على النيل للأسرة والطفل

Post a Comment

أحدث أقدم