سمك بيكاتا
المقادير:نصف كيلو سمك فيليه ،نصف كوب دقيق ،نصف كوب لبن ،ربع كوب جبن رومى مبشور,3بيضات،ملح فلفل،كمون، ليمون،ثوم،بقدونس

الطريقة:اكسر البيض فى بولة غويطه واضيف كل المكونات ما عدا الزيت
اضيف السمك فى الخلطه واقلبه
احط طاسه عللى النار فيها زيت قليل لايغطى السمك
احط السمك فى الطاسة ياخد لون واقلبة على الجانب الاخر
احط السمك فى صينيه وادخله الفرن من 10الى 15 دقيقة
يخرج من الفرن يتقدم مع مكرونة بالصلصه

Post a Comment

أحدث أقدم