كشك ألمظ



3 كوب شوربة دجاج(مرقة) - 4 كوب ذبادى - فص ثوم- 4 معالق دقيق
تقلية
الطريقة
نضع الشوربة على انار مع فص ثوم مهروس تغلى كويس قوى على النار
اضع الدقيق على الذبادى واخلطهم كويس قوى بالمضرب السلك اليدوى
ننزل بخليط الذبادى فى الشوربة واحدة واحدة مع التقليب يأيدنا الثانية كويس قوى وبسرعة
علشان ميكلكعش منك وقلبية يادوب دقيقتين وتطفى النار وتصبية
فى سرفيس التقديم وتضعى التقلية على الوش وبالهنا والشفا
التقلية : بصلة كبيرة قطعيها صغير وشوحيها فى الزيت لحد مالونها يبقى ذهبى غامق
وتستخدم .
ملحوظة :اذا كان الكشك تخين ذودى شوية شوربة واذا كان الكشك خفيف ذودى معلقة دقيق
ملحوظة قالها الشيف ان دايما لكل كوب ذبادى معلقة كبيرة دقيق

ملحوظة: احب اقولك حاجة عن طريقتى فى الكشك وبتطلع طعمها جميل جدا
قبل ماتطفى النار ضعى معلقتين كبار من التقلية فى الكشك نفسة وقلبية و بعد ماتطفى النارعلى الكشك
تعصرى نص ليمونة وتقلبيه ثم تغرفى الكشك فى السرفيس .

1 تعليقات

  1. تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينا

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم