فراخ مكسيكانو



نص كيلو صدور فراخ - طماطم بيورية - فلفلة حمراء - فلفلة صفراء - فلفلة خضراء
3 بصلات - فصين ثوم - حزمة كسبرة خضراء - هوت صوص - ملح وفلفل
الطريقة
اتبل الفراخ بالملح والفلفل والهوت صوص ثم اقطعها شرائح بالعرض
اضع معلقتين زيت فى مقلاية واشوح فيها الفراخ لحد ماتصفر حوالى 10 دقائق
حتكون نص سوى وبعدين تشيليها من المقلاية
وفى الطاسة مكان الفراخ تزودى بس معلقة زيت ثم نضع البصل المخرط والثوم
لحد ما يدبلوا خالص ثم اضع الطماطم البيورية تقليبة واحدة ثم اضع الصلصة تقليبة
واحدة ثم اضع الفلفل الملون المخرط صغير واقلب تقليبتين ثم اضع الكسيرة الخضراء
( مخرطة بالسكينة) تقليبة واتركهم على النار حوالى 5 دقائق
وادخله الفرن شوية حوالى 10 دقائق وبالهنا والشفا
ملحوظة / ممكن تتعمل باللحمة البتلو .

1 تعليقات

  1. تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينا

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم