طريقة عمل الكوردون بلو


المقادير:
كيلو صدور فراخ مخلية ومقطعة قطع رفيعة.
2 بصلة كبيرة.
2 حبة فلفل رومي مفروم.
ملعقة خل.
3 ليمونات.
ملح وفلفل أسود، والكمية على حسب الرغبة.
قرفة.
خلة الأسنان.
2 بيضة.
ملح وفلفل للبيض.
1 كوب دقيق.
2 كوب بقسماط مطحون.
كمية كبيرة من الزيت للقلي.

للحشو:
1/ 8 كيلو جبنة شيدر.
1/ 8 كيلو لانشون أي نوع.
1/ 8 كيلو زيتون مقطع "أسود أو أخضر".

الطريقة:    
1- افرمي

Post a Comment

أحدث أقدم