طريقة عمل الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ المحشية - طريقة عمل الفراخ المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز -طريقة عمل الفراخ فى الفرن -طريقة عمل الفراخ المشوية بالصور- طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ المشوية على الفحم - طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم -طريقة عمل الدجاج الصينى
دجاج تكا الشيف يسرى خميس
فراخ هندى مشوية من الشيف يسرى
فراخ تكا الشيف يسرى على الطريقة الهندية
المقادير:

كيلو اوراك الدجاج المخلي (شيش الدجاج )

امعلقة جراماسالا

2كوب زبادي

5فصوص ثوم مفروم

اثمرة طماطم مفرومة

ثمرة فلفل حار

2معلقة خل

2معلقة جنزبيل طازج مفروم

قليل من اللون الاحمر

الطريقة:

هنحط الفراخ في ملح وفلفل وخل

هنعمل التتبيلة هي (الزبادي+ثمرة الطماطم+الجراماسالا+فلفل الحار+الخل+الجنزبيل +اللون ) كل دة هنفرمة ناعم في الكبة

هنضع الفراخ في التتبيلة السابقة ويترك علي الاقل 4 ساعات ويفضل ليلة كاملة

نرص الفراخ في صانية فرن ونلفها بورق فويل وندخلها الفرن حتي تمام السوا

بعد ما تستوي الفراخ هنشيل الفويل ونحطها تحت الشواية حتي تاخد لون بس

طريقة عمل الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ المحشية - طريقة عمل الفراخ المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز -طريقة عمل الفراخ فى الفرن -طريقة عمل الفراخ المشوية بالصور- طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ المشوية على الفحم - طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم -طريقة عمل الدجاج الصينى
صدور دجاج مع الفلفل الالوان للشيف يسرى برنامج المطبخ
الفراخ بالخضروات والفلفل الملون الشيف يسرى
طريقة عمل الفراخ من الشيف يسرى خميس

دى طريقه شفتها من الشيف يسري وجربتها
المقادير
صدور فراخ قطعتها شرايح - فلفل الوان - طماطم شرايح- وبصل شرايح- وسماق- ملح وفلفل- وزيت زيتون
----------------------------------------------
الطريقة
الاول تبلت الفراخ في معلقة خل ومعلقه عصير لمون وملح وفلفل وشويه سماق وشويه زعتر تبلتها قبلها ب ساعه كده
وهنا شوحتها ف معلقه زيت زتون
ولما نزلت ميتها وشربتها نقلتها ع جنب
وفنفس الطاسه شوحت البصله لحد ما دبلت
ولما دبلت البصله نقلت الفراخ ليها تانى
وعلي جنب شوحت الفلفل الالوان مع شويه سماق مع معلقه زيت زتون لانو هيتضاف ع الفراخ ف الاخر
وبعد ما قلبت الفراخ عالنار مع البصل وشويه السماق حطيت الفلفل المتشوح عليهم وقلبتهم
ونحط الملح والفلفل ونراعي اننا حاطين ف تتبيله الفراخ
وفي خطوة نسيتها انى زودتها نص كبايه ميه عليها معلقه نشا عشان صوص الى نزلتو الفراخ يمسك شويه وفالاخر خالص حطيت الطماطم لانى مش عايزاها تغير لون الفراخ لصلصه
وده الشكل النهائي قدمتو مع الرز بالفلفل الالوان والقرفه
وبالهنا والشفا

طريقة عمل الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ المحشية - طريقة عمل الفراخ المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز -طريقة عمل الفراخ فى الفرن -طريقة عمل الفراخ المشوية بالصور- طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ المشوية على الفحم - طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم -طريقة عمل الدجاج الصينى
الشيف يسرى خميس الفراخ المقرمشة
الفراخ المقرمشة على طريقة الشيف يسرى من كل بلد اكلةبالصور،اكلات جديدة،طبخات2011


undefined
المقادير
1دجاجة مقطعة 8 قطع +نصف كوب بصل مفروم
4ثوم مقطع مش مفروم+2عصير ليمونة+2معلقة خل
2معلقة بهارات+1معلقة كسبرة مفرومة+2بيضة
2كوب دقيق ابيض+2كوب دقيق ذرة

الطريقة
نتبل الفراخ فى التوابل السابقة لمدة لا تقل عن 12 ساعة وبعد ذلك نضع الفراخ فى الدقيق الابيض
ثم البيض ثم الدقيق الاصفر (دقيق الذرة) وتوضع فى الزيت حتى تنضج .....وبالهنا والعافية

طريقة عمل الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ المحشية - طريقة عمل الفراخ المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز -طريقة عمل الفراخ فى الفرن -طريقة عمل الفراخ المشوية بالصور- طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ المشوية على الفحم - طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم -طريقة عمل الدجاج الصينى
دجاج كنتاكى بالخلطة السرية من الشيف يسرى خميس
فراخ كنتاكى بالخلطة الاصلية للشيف يسرى برنامج المطبخ
طريقة عمل فراخ كنتاكى الاصلية الشيف يسرىخميس
المقادير:
مقدار فرخة مقطعة ومنزوعة الجلد مقدار ماء بصلة كبيرة ثمرة بصلة مفرومة 4 فصوص ثوم مفروم ناعم ملعقة كبيرة كسبرة ناشفة ثمرة عصير ليمونتين 2 ملعقة خل مقدار شطة مقدار ملح مقدار سماق مقدار سماق دقيق ابيض دقيق درة كيس سبايسى عدد 3 بيضات


الطريقة
طبيعى بقى هنتبل الفراخ بالبصل والتوم والشطة والكسبرة
  • والليمون والخل
    بعد ما نشيل الجلد وننغزها بالسكين
    نسيبها اطول وقت
    بعد ما تتبل نجيبها
    ونحضر كيسين وطبق
    كيس فية دقيق وكيس فية دقيق درة وعلية السبايسى
    وطبق فية 3 بيضات مع شوية فلفل اسود
    وممكن نحط شوية لبن
    نحطها فى الدقيق الابيض ثم البيض ثم الدقيق الدرة
    وعلى الفريزر شوية
    وبعدين نسخن الزيت اوووووووى ونحطها
    مش كتييييير يا جماعة الغرض من الزيت انة يدى لووووووون دهبى جميل
    اما السوا فهيبقى لما نطلعها هنحطها فى صاجة الفرن وعلى الفرن على طووووول
    اللى سخناة طبعا قبل ما نقلى الفراخ
    ونسيبها كدة شوية لحد اما تستوى خالص
    وخالى بالك علشان متتحرقش

طريقة عمل الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ المحشية - طريقة عمل الفراخ المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز -طريقة عمل الفراخ فى الفرن -طريقة عمل الفراخ المشوية بالصور- طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ المشوية على الفحم - طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم -طريقة عمل الدجاج الصينى
فراخ كرسبى مقرمشة الشيف يسرى خميس
الفراخ الكرسبى بطريقة شيف يسرى برنامج المطبخ
الشيف يسرى طريقة عمل الفراخ كرسبى (مقرمشة )

المقادير

فرخة مقطعة 12قطعة-كسبرة ضرا ناعمة-توابل-ليمون-نصف كوب ماء بصل-4ملاعق خل-4فصوص ثوم مبشور-4بيضات-2كوب دقيق ذرة(شامى)-دقيق عادى

الطريقة

نضع التوابل والملح والكسبرة والبصل والليمون والثوم ثم نضع الفراخ فى الخليط ويوضع فى الثلاجة لمدة 12ساعة
نضع على الدقيق ملح وفلفل وتتبل الفراخ فى الدقيق
العادى ثم نضعها فى البيض ثم فى الدقيق الذرة ثم تقلى فى الزيت المغلى
وتهدى النار بعد وضع الفراخ حتى النضج
ملحوظة
لاختبار النضج نمسك قطعة الفراخ ونوخزها اذا انزلت ماء فهى لم تنضج

الشيف يسرى - الشيف يسرى خميس - الشيف يسرى من كل بلد اكلة - الشيف يسرى २०११-الشيف يسرى حلويات -الشيف يسرى يوتيوب -الشيف يسرى قناة الحياة - الشيف يسرى برنامج المطبخ -اليف يسرى طريقة عمل السوبيا -الشيف يسرى طريقة عمل الكنافة - الشيف يسرى طريقة عمل البيتزا- الشيف يسرى الديك الرومى - الشيف يسرى طريقة عمل الفايش -الشيف يسرى طريقة عمل البسبوسة -الشيف يسرى فى رمضان

1 تعليقات

  1. تسلم ايدك يا شيف يسرى على طرق الفراخ الحلوة واللذيذة اكيد

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم