Buscar

جارٍ التحميل...

الثلاثاء، 18 أكتوبر، 2011

كل طرق عمل الكبدة من الشيف شربينى الكبدة المشوية الكبدة البانيه الكبدة بالردة الكبدةالمقلية الشاورما للشيف الشربينى الشيف شربينى ورق عنب بالكوارع

كل طرق عمل الكبدة من الشيف شربينى الكبدة المشوية الكبدة البانيه الكبدة بالردة الكبدةالمقلية الشاورما للشيف الشربينى الشيف شربينى ورق عنب بالكوارع
الكبدة للشيف الشربينى
كل طرق عمل الكبدة من الشيف شربينى
الكبدة المشوية الكبدة البانيه الكبدة بالردة الكبدةالمقلية

الكبدة المشوية:-

اربع انواع من الكبدة للشيف شربينى

طريقة التحضير:-

نحضر الكبدة ونعصر عليها ليمون وبعدين نضيف لها ثوم مفروم وكمون وزعتر وملح وفلفل

وشطة و نقلبها و بعدين نضيف لها خل وزيت زيتون ……. ندهن الشواية بزيت الزيتون

ونشوى الكبدة وبعدين قدميها بالهنا والشفا.

الكبدة المقلية:-

اربع انواع كبدة للشيف شربينى

طريقة التحضير:-

نحضر الكبدة ونعصر عليها ليمون وبعدين نضيف لها ثوم مفروم وكمون وزعتر وملح وفلفل

وشطة و نقلبها و بعدين نضيف لها خل وزيت زيتون …… نضع طاسة على النار ونضيف لها

زيت زيتون وبعدين نضيف الكبدة ونضيف الزبيب وفص ثوم وبيبر صوص ونقلبها مع بعض

وبعدين قدميها مع خضار سوتيه و بالهنا والشفا.

الكبدة بالرضة:-الكبدة بالردة شيف شربينى

اربع انواع كبدة للشيف شربينى

طريقة التحضير:-

نحضر الكبدة ونعصر عليها ليمون وبعدين نضيف لها ثوم مفروم وكمون وزعتر وملح وفلفل وشطة و نقلبها و بعدين نضيف لها خل وزيت زيتون ونضيف لها هوت صوص وبعدين نضعها فى الرضة ونقليها فى زيت ساخن جدا وقدميها مع لسان عصفور بالطماطم وبالهنا والشفا.

الكبدة البانيه:-

اربع انواع كبدة للشيف شربينى

طريقة التحضير:-

نحضر الكبدة ونعصر عليها ليمون وبعدين نضيف لها ثوم مفروم وكمون وزعتر وملح وفلفل

وشطة و نقلبها و بعدين نضيف لها خل ونقلبها فى الدقيق وبعدين نضعها فى بيض و بعدين

نضعها فى الرضة و نقليها فى الزيت وقدميها مع بطاطس مقلية وبالهنا والشفا.


الشاورما للشيف الشربينى
شلورما باللحمة والكبدة الشيف الشربينى
طريقة عمل شاورما الكفتة للشيف شربينى
طريقة عمل الشاورما بالصور - طريقة عمل الشاورما بالدجاج - طريقة عمل الشاورما التركية -الشاورما للشيف حسن - طريقة عمل الشاورما السورية - الشاورما الشيف يسرى - الشاورما الشيف شربينى - طريقة عمل الشاورما الدجاج - طريقة عمل الشارما المصرية

طريقة التحضير

- نحضر تتبيلة الشاورمة بالاتى :فلفل اسود وكمون و زعتر وحبهان وورق لوروا وقرفة وقرنفل وسكر وملح وزيت زيتون وليمون وخل وبصل و طماطم ونضربهم فى الخلاط جيدا

- ثم نحضر الفراخ المتقطعه والكبده المتقطعه

- ثم اضع التتبيلة على الفراخ والكبده ونتركها 10 ساعات فى التتبيلة ثم احضر الطاسه على النار بزيت واسخنها جدا ثم اضع الفراخ فى طاسه والكبده فى طاسه ويقلب ثم نضيف اليه الفلفل الالوان والبصل المقطع طرنشات وتقلب حتى يتم طهيهم

طريقة شاورمة الكفتة :

اتبل اللحمة بالفلفل والملح واكورهم ثم ابططهم مثل البرجر واشوحهم على الشوايه ثم اقطعها قطع صغيرة واضعهم فى الطاسه بزيت على النار واضيف اليها التتبيلة السابقة واضيف الفلفل الالوان والبصل واقلبهم حتى يتم طهيهم

- ثم احشيهم فى خبز على حسب الرغبة وبالهنا والشفا
الشيف شربينى على قناة الحياة - الشيف شربينى يوتيوب -الشيف شربينى حلويات -الشيف شربينى بيتزا الشيف -شربينى فى رمضان - الشيف شربينى الارز بالخلطة - الشيف شربينى الحواوشى -الشيف شربينى بلح الشام - الشيف شربينى - الشيف الشربينى على قناة الحياة -الشيف الشربينى فيديو -الشيف الشربينى يوتيوب
محشى ورق العنب للشيف الشربينى الشيف الشربينى محشى ورق العنب طريقة عمل محشى ورق العنب الشيف شربينى

الشيف شربينى ورق عنب بالكوارع تعالى نشوفه مع بعض

المقادير :- 1/4 كيلو ورق عنب كوارع ضانى بصل – جزر – كرفس شبت – بقدونس – كزبرة لحم مفروم – ارز طماطم قرفة – شطة – كمون زيت زيتون

تقدم مع الزبادى

طريقة التحضير :- نسلق الكوارع فى ماء بها جزر وكرفس نحشى ورق العنب ونضعه فى حلة ونضع فوقه الكوارع المستوية ونضعهم على النار لحد ما يستوى وبعدين قدميه بالهنا والشفا .

0 التعليقات:

¿Te animas a decir algo?

 
أكلات جديدة لذيذة | Copyright © 2011 Diseñado por: compartidisimo | Con la tecnología de: Blogger