الأحد، 13 نوفمبر 2011

طريقة عمل ام علي بالصور للشيف يسرى طريقة عمل ام علي بالطريقة المصرية

طريقة عمل ام علي بالصور للشيف يسرى

طريقة عمل ام علي بالطريقة المصرية





المقادير:-

1/2 كيلو عجينة ملفيه

1 لتر لبن

350 جم سكر

1 معلقة فانيليا

1/2 كوب كريمة

1 كوب مكسرات مشكلة

1/2 كوب زبيب

1/2 كوب جوز هند

200 جم كريمة مخفوقة

طريقة التحضير:-

نحضر بولة كبيرة ونضع بها عجينة الملفيه والمكسرات والزبيب وجوز الهند ونضعهم فى

طاجن فخار …… نضع حلة على النار و نضع بها اللبن لحد مايسخن وبعدين نضيف الكريمة

والسكر ونقلبهم ونضيف الفانيليا ونتركه لحد ما يغلى وبعدين نضيفه على الخليط السابق.

نحضر كيس حلوانى ونضع به الكريمة ونزين به الطاجن وندخله تحت الشواية ياخذ جرتان

وبعدين قدميه بالهنا والشفا।


الشيف يسرى - الشيف يسرى خميس - الشيف يسرى من كل بلد اكلة - الشيف يسرى
२०११-الشيف يسرى حلويات -الشيف يسرى يوتيوب -الشيف يسرى قناة الحياة - الشيف يسرى برنامج المطبخ -الشيف يسرى طريقة عمل السوبيا -الشيف يسرى طريقة عمل الكنافة - الشيف يسرى طريقة عمل البيتزا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق