السبت، 12 نوفمبر، 2011

طريقة عمل الفراخ للشيف الشربينى الفراخ بالخضروات من الشيف الشربينى طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ المشوية


طريقة عمل الفراخ للشيف الشربينى الفراخ بالخضروات من الشيف الشربينى



طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ المشوية على الفحم - طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما


فراخ بالخضروات للشيف شربينى

المقادير:-

1/2 كيلو عجينة ملفيه

200 جم فراخ

200 جم بصل

كرفس

كرات

1 معلقة دقيق

1 مكعب مرق

50 جم جبنة موتزاريلا

1/4 كوب كريمة لبانى

اصفر بيض

ملح وفلفل

طريقة التحضير:-

نضع طاسة على النار ونضع بها زبدة و البصل ومكعب المرق الزعتر وبعدين نضيف الفراخ وفلفل الوان والكرفس والكرات والملح والفلفل وشوية دقيق ونقلبهم وبعدين نضيف الكريمة والجبنة.

نفرد العجينة اقراص وندهنها بالبيض وبعدين نضيف عليه الخليط السابق ونضع عليها قرص اخر مدهون بالبيض ونقفلها من الاجناب وندهنها من فوق بالبيض وندخلها الفرن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق