• طريقة عمل سبيط طاجن
  • المقادير: 1 عود كرفس مقطع 1 ثمرة بصلة كبيرة حلقات 4 فصوص ثوم مقطع مقدار صلصة طماطم 1 حزمة شبت مقدار ملح وفلفل وبهارات 1/2 كيلو سبيط
  • التحضير: ينظف السبيط جيدا وينقع فى الليمون
  • الطبخ: نضع المقلاه على النار وبها بعض الزيت (زيت ذرة او زيتون)

  • ثم نضع عليها البصل ثم الثوم والكرفس حتى الذبلان

  • نضع السبيط فى الطاجن ونضع عليه الخلطه السابقه

  • ثم نضع باقى المكونات(صلصه+ملح وفلفل وبهارات+شبت)

  • يدخل الطاجن فرن حامى لمدة نصف ساعه
    • ملاحظات: يؤكل مع العيش او مع الارز
    • موضوعات مشابهة
    • كفتة الجمبرى بالارز طريقة عمل كفتة الجمبرى بدون ارز طريقة عمل كفتة الجمبرى بالبطاطس
      طريقة عمل كفتة الجمبرى بالصلصة طريقة عمل كفتة الجمبرى للشيف يسرى طريقة عمل كفتة الجمبرى للشيف حسن

    Post a Comment

    أحدث أقدم