• طريقة عمل البسبوسة بالمقادير البسبوسة بالمكسرات البسبوسة بجوز الهند
  • وقت الطهي: 30 دقيقة
  • المقادير: 2 كوب سميد 1/2 كوب سكر كوب جوزهند مبشورة كوب لبن رايب أو زبادي 3 ملاعق سمنة بلدي كيس فانيليا 1/2 معلقة صغيرة بيكنج باودر مقدار لوز وبندق مقطع انصاف كوب ماء كوب سكر كيس فانيليا 1/2 ثمرة ليمونة
  • التحضير: 1-تخلطي السميد مع السكر وجوز الهند والبيكنج باودر والفانيليا

    • 2- نضيف السمنة واللبن الرايب او الزبادي

    • لفيهم لفتين فقط بمجرد ماالمكونات تتخلط مع بعضها

    • 3-بططي العجينة في الصينية بتاعتك بالتساوي

    • وتكون مدهونة سمنة او زبدة

    • وضعي عليها المكسرات انا عملت نصفها بالبندق ونصفها التاني باللوز
    • الطبخ: يدخل فرن ساخن علي درجة حرارة 180 لمدة 30 دقيقة

    • ثم يسقي بالشربات ساخن او بارد وهي ساخنة
    • ملاحظات: على فكرة ممكن الشربات يتحط سخن او بارد

      ( الكمية دي علشان تعملي صينية واحدة صغيرة )

      بس يفضل لو حطيتيه سخن انك تبيتي البسبوسة لتاني يوم علشان تشرب الشربات كويس
      وكمان هتكون احلى في الطعم
    • البسبوسة منال العالم -طريقة عمل البسبوسة المصرية بالصور - طريقة عمل البسبوسة الجاهزة -طريقة عمل البسبوسة

    Post a Comment

    أحدث أقدم