• مقلوبة دجاج
  • المقادير: مقدار فرخة كبيرة 1 ثمرة بطاطس 2 ثمرة باذنجان 2 ثمرة طماطم 2 ثمرة بصلة كبيرة 2 كوب ارز 1/2 كوب حمص 1 ملعقة كبيرة بهارات مقدار ملح وفلفل وكركم مقدار زيت للتحمير
  • مقلوبة دجاج
  • التحضير: تسلق الفرخه وتقطع 4 قطع (مع الاحتفاظ بالشربه)
    تقطع البطاطس والباذنجان والبصل والطماطم شائح
    تحمر البطاطس والباذنجان والبصل والطماطم (تحمير خفيف)
  • مقلوبة دجاج
  • الطبخ: نضع الارز على النار بعد غسله فى قليل من ا لسمن ويشوح حتى يفقد ما به من ماء ونضع عليه التوابل كلها ويقلب ويرفع من على النار
    ناتى بحله كبيره ونرص فى القاع الطماطم ثم الفراخ ثم الباذنجان ثم البطاطس ثم البصل و الحمص ثم الارز والشوربه
    يوضع على النار حوالى نصف ساعه حتى يستوى الارز
    تقلب الحله فى طبق واسع فيكون شكلها مثل التورته
  • موضوعات مشابهة
  • طبخ عربى - طبخ الدجاج - طبخ سهل - طبخ الرز - طبخ رمضان - طبخ اللحم - طبخ جزائرى - طبخ مغربى

Post a Comment

أحدث أقدم