كريب باللحمة المفرومة
  • طبخ بالصور- طبخ عربى - طبخ الدجاج - طبخ سهل
  • المقادير: 3 اكواب لبن 2 كوب دقيق عدد 2 بيض مقدار ملح 2 ملعقة زيت كيس فانيليا مقدار لحمة المفرومة 2 فص توم مقدار بقدونس وشبت مفرومين 2 ملعقة كبيرة صلصة مقدار ملح وفلفل واوريجانو وريحان
  • التحضير: . نضربهم في الخلاط وحنلاقي قوامه زي الزبادو كدة تقريبا
  • الطبخ: . وبعدين نجيب طاسة تيفال الحجم المتوسط تقريبا انا هنا بعمل على مكينة الخاصة بالكريب وهي زي الطاسة بالظبط بس لازم تكون تيفال
    . وده مابياخدش وقت خالص وبعدين نقلبه على الوش التاني
    وده شكله
    . وكدة بقى جاهز تحطي الحشو اللي يعجبك
    . حنشوح البصلة مع التوم ونحط اللحمة المفرومة ونقلب
    . نضيف البقدونس والشبت
    . نحط البهارات والملح والفلفل
    . وبعدين الصلصة
    . وكدة تمام احشي بقى
    . وده بعد ما حشيته
    . وحطيت على الوش صلصة وجبنة مبشورة
    . وتحطيه شوية صغيرة في الفرن بس لغاية ما الجبنة تسيح

Post a Comment

أحدث أقدم