• طريقة عمل السمك في الفرن
  • المقادير: 1/2 كيلو سمك فيلية 1/2 كيلو طماطم عصير عدد 4 فلفل حار عدد 3 بصل وسط مقدار كسبرة خضراء مقدار كرات افرنجى مقدار كرفس افرنجى مقدار عصير ليمون مقدار ثوم
  • التحضير: يتبل السمك الفيلية بالملح والفلفل,
  • الطبخ: توضع طاسة على النار وبها الزيت ويقلى فيها السمك, يقطع البصل والفلفل على شكل شرائح ,ويقطع ايضا الكرفس والكسبرة والثوم ويتم تحميرهم فى الزيت,وبعد ان تتم عملية التحمير يصب عليهم عصير الطماطم وعصير الليمون ويضاف اليهم الملح والفلفل ويقلب جيدا ,وبعد ذلك يوضع السمك الفيلية ثم يوضع فى الفرن حتى يتحول لونة الى الذهبى
  • السمك المقلي طريقة عمل السمك المشوي طريقة عمل السمك السنجارى طريقة عمل السمك بالفرن طريقة عمل السمك البلطى

    Post a Comment

    أحدث أقدم