الأربعاء، 8 فبراير 2012

طريقة سهلة اوى لعمل صنية عجة بالجبنة المبشورة

اكلات سريعة وشهية وصفات لذيذة
  • المقادير: عدد 2 بيض ملعقة كبيرة حليب 1/2 كوب جبن مبشور مقدار ملح وفلفل ملعقة متوسطة سمن او زيت
  • طبق عجة لذيذ وشهى
  • الطبخ: يكسر البيض في إناء الخفق ويضاف إليه الحليب ويخفق.
    يضاف الجبن ويتبل بالملح والفلفل ويخلط جيداََ.
    تدهن المقلاة بالسمن أو الزيت ثم يسكب فيها مزيج العجة.
    تغطى المقلاة وتوضع على النار لتنضج ثم تقلب لتحمر من الأعلى أو تدخل الفرن لتنضج.
    تقدم العجة ساخنة بعد تجميلها بشرائح الطماطم وأوراق البقدونس .
  • ملاحظات: البعض يفضل عدم خلط الجبن مع البيض وفي هذه الحالة ترش العجة بالجبن
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة اكلات سوما

هناك 3 تعليقات:

  1. لو سمحتى ممكن اعرف الجبنة دى المفروض يبقى نوعها اية رومى او جديدة او قديمة

    ردحذف
  2. ردى عليا حضرتك بسرعة ياريت

    ردحذف
  3. مشكورة يا قمر على مرورك وتعليقك
    وبالنسبة للجبنة المستخدمة فيفضل انها تكون رومى قديمة لانها هتخلى طعم العجة شهى جداااا بس لومعندكيش جبنه رومى قديم ممكن تستخدمى اى نوع جبنة رومى تانى
    وبالهنا والشفا

    ردحذف