الجمعة، 25 ديسمبر 2015

طريقة السينابون المالح بالشرح خطوة خطوة


akalatsoma.blogspot.com


المقادير: 3 كوب دقيق 2 م كبار لبن نيدو ربع كوب زيت 2 م ك سكر 1م ك خميره فوريه ماء دافء للعجن (الحشو ) جبنه شيدر جبنه رومي جبنه عبور لاند جبنه موتزاريلا زعتر بالسمسم
التحضير: هنخلط : كوب دقيق + اللبن البودر+ السكر + كوب ماء دافء
نسبهم يخمروا نص ساعه
وبعدين نضيف باقي الدقيق + الزيت +رشه ملح
ونعجنها جاااااااااااااامد
ونسبها تخمر كويس اوى وبعدين نشكلها
فردتها مستطيل وحطيت الحشو ولفيتها رول
وهنقطها مقاسات متساويه
وحطتها في قوالب سيلوفان بس بطنتها بورق الكاب كيك
الطبخ: ودخلتها فرن عالي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق