الأحد، 3 يناير، 2016

طريقة عمل شاورما اللحم المفروم

akalatsoma.blogspot.com

المقادير: كيلو لحم مفروم قطعه دهن معلقتين كبار كاتشب معلقتين كبار مستطرده كسبره ناشفه ملح فلفل اسود بهارات توم وبصل بودر كارى فلفل الوان شرايح بصلتين كبار شرايح معلقتين كبار طحينه
التحضير: هنخلط مكونات اللحم مع بعض وهنحضر صينيه وندهنها زيت بسيط ونقرص اللحم زى البرجر كده ونرصه ف الصيينه
الطبخ: ندخله الفرن لحد السوى طبعا ليكى حريه الاختيار انك تدخليها الفرن او تقليها ق الزيت بس انا شايفه ان الفرن اصح واخف
بعد السوى هتخرجيه وتقطعيها صوابع تخينه وخلى بالك لا يفروزل منك استنى لما تبرد
بعد كده هنحضر طاسه وفيها سنه زيت وننزل بالبصل الشرايح يدبل انزل بالفلفل ومعلقه طبيره كاتشب وسنه صغيره مايه واقلب لحد مايدبل خالص واتبله بملح وفلفل وسنه خل بعد مايدبل خالص وانزل عليها بصوابع اللحم بتعتى تقلبتين بالراحه وقبل ماطفى انزل عليها بمعلقتين الطحينه واقلب طبعا دى اختيارى لو مش حباها يلاش
مكونات اللحم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق