akalatsoma.blogspot.com


المقادير: سمان 2 بصلة كوب ارز ملح وفلفل لسلق السمان بصلة صغيرة للشوربة مستكة وحبهان وورق لورى وملح وفلفل
التحضير: نغسل السمان كويس بالملح واللمون
الطبخ: ونقطع بصلتين كبار ونحطهم على النار يدبلوا بمعلقتين سمن مع الكبد والقوانص
ونحطلهم كوب رز مغسول ومعلقة فلفل اسود ومعلقة صغيرة ملح وكوباية مية ونسوى الرز والبصل نص سوا
نحشى السمان وندخل الحشو بين الجلد واللحم عشان بيديه طعم لذيذ ونقفله بالخلة ونسلقه
مع اضافة بصلة صغيرة للشوربة مع مستكة وحبهان وورق لورى وملح وفلفل لمدة ساعة
ونطلع السمان ونحمرة ونقدمه

Post a Comment

أحدث أقدم