اكلات الشيف شربينى طريقة عمل الهمبرجر
نصف كيلو لحمة ملبسة (صغيرة)-نصف كيلو فول صويا-بصلة مبشورة (ناد التفل فقط)-ملح وفلفلنفرم اللحمة ونسلق الفول الصويا ونفرمه ونأخذ تفل البصل ونفرم اللحمة والفول والبصل مع الملح والفلفل مرة اخرىتلف العجينة داخل كيس بحيث تكون اسطوانية وتقطع حلقات بالكيس وتحفظ فى الثلاجة
انامدام زينب من المحلة الكبرى غربية انا متابعة برنامج سفرة دايمة لحضرتك وبشكرك على كل الا بتقدمة لينا يا شيفوجزاك اللة عن كل الا بتقدمة لينا خير
ردحذفحبيبي شيف شربيني.. بقالي 10 سنين بدور علي طرقة عمل الهمبرجر مثل الذي أكلة في الفنادق لة طعم جميل غير متوفر في أي مكان أخر ياريت أعرف أية السر والطريقة
ردحذفأزال أحد مشرفي المدونة هذا التعليق.
ردحذفجزاك الله كل خير
ردحذفطريقة الهمبرجر ديه روووووعة تسلم ايدك يا شيف شربينى بجد سهلة جدااااا وحلوة اوى كمان
ردحذفإرسال تعليق