الجمعة، 4 سبتمبر، 2009

البرجر من الشيف شربينى ...طريقة الشيف شربينى لعمل الهمبرجر

اكلات الشيف شربينى طريقة عمل الهمبرجر

  • المقادير
نصف كيلو لحمة ملبسة (صغيرة)-نصف كيلو فول صويا-بصلة مبشورة (ناد التفل فقط)-ملح وفلفل
  • الطريقة
نفرم اللحمة ونسلق الفول الصويا ونفرمه ونأخذ تفل البصل ونفرم اللحمة والفول والبصل مع الملح والفلفل مرة اخرى

تلف العجينة داخل كيس بحيث تكون اسطوانية وتقطع حلقات بالكيس وتحفظ فى الثلاجة

هناك 5 تعليقات:

  1. انامدام زينب من المحلة الكبرى غربية انا متابعة برنامج سفرة دايمة لحضرتك وبشكرك على كل الا بتقدمة لينا يا شيفوجزاك اللة عن كل الا بتقدمة لينا خير

    ردحذف
  2. حبيبي شيف شربيني.. بقالي 10 سنين بدور علي طرقة عمل الهمبرجر مثل الذي أكلة في الفنادق لة طعم جميل غير متوفر في أي مكان أخر ياريت أعرف أية السر والطريقة

    ردحذف
  3. أزال أحد مشرفي المدونة هذا التعليق.

    ردحذف
  4. جزاك الله كل خير

    ردحذف
  5. طريقة الهمبرجر ديه روووووعة تسلم ايدك يا شيف شربينى بجد سهلة جدااااا وحلوة اوى كمان

    ردحذف