عكاوى البرنس من برنامج عباسيات (فتافيت)
طريقة عمل العكاوى المصرية
طريقة عمل العكاوى بلسان العصفور طريقة عمل العكاوى المصرية طريقة عمل العكاوى بالصور طريقة عمل العكاوى للشيف شربينى
طريقة عمل العكاوى فى الفرن طريقة عمل العكاوى بالبطاطس طريقة عمل العكاوى للشيف حسن طريقة عمل العكاوى على طريقة الشيف حسن
المقادير
طريقة عمل العكاوى المصرية
طريقة عمل العكاوى بلسان العصفور طريقة عمل العكاوى المصرية طريقة عمل العكاوى بالصور طريقة عمل العكاوى للشيف شربينى
طريقة عمل العكاوى فى الفرن طريقة عمل العكاوى بالبطاطس طريقة عمل العكاوى للشيف حسن طريقة عمل العكاوى على طريقة الشيف حسن
المقادير
عكاوى مقطعة(ذيل العجل)ملح – فلفل
- حبهانجوزة الطيب - قرفة قليل جدا من المستكة
فلفل اخضر وطماطم مقطعين
الطريقة
1. ناتى بالعكاوىونقطعها قطع من عند المفصل وتغسل جيد
ا2. ثم نضعها فىحلة ونسلقها مع الفلفلل الاسود والحبهان وجوزة الطيب والقرفة والمستكة
3وفى الاخرخالص نحط الملح اما تقرب تستوىوبعد ما تستوى نضعها على الجريل مع ماء السلطة الخضرا +والطماطم المقطعة+والفلفل المقطع+التوابل ......وتقدم ساخنة...وبالهنا والشفا
السلام عليكم
ردحذفممكن حد يقوللي اسم المطعم؟ ما لحقتوش من اول الحلقة ومش عارفة اسم المطعم أرجوكو
تسلم ايدكم يا احلى فتافيت بجد طريقة روعة من برنامج عباسيات لعمل طاجن العكاوى على طريقة البرنس
ردحذفتسلم الايادى ومشكورين
ردحذفمطعم البرنس-
ردحذفأمبابة
إرسال تعليق