المقادير :
كوب ونصف سميد ناعم
كوب ونصف سميد خشن
كوب سكر
1 ملعقة أكل بيكنج بودر
نصف ملعقه بيكربونات صودا
رشه ملح
نصف كوب جوز هند
بيضه
رشه فانيليا
علبة زبادي
كوب زبدة +ربع كوب سمنه سايحين
رشه ماء ورد
الطريقة
تخلط كل المقادير مع بعضهاااا وتوضع في صينية مدهونة مقاسها 13X 9
وهذ شكل الخليط متماااسك
نساااويه زين في الصينية بهذا الشكل
وتترك ترتاح نصف ساعة
وتخبر فى الفرن حتى تتحمر
وتسقى بالشيرة أو الحليب المركز
وتترك 10 دقايق ثم تقطع
هنا بعد ماأستووت وتحمررت
وهنا بعد التقطيع
وبالعافية
منقول
كوب ونصف سميد ناعم
كوب ونصف سميد خشن
كوب سكر
1 ملعقة أكل بيكنج بودر
نصف ملعقه بيكربونات صودا
رشه ملح
نصف كوب جوز هند
بيضه
رشه فانيليا
علبة زبادي
كوب زبدة +ربع كوب سمنه سايحين
رشه ماء ورد
الطريقة
تخلط كل المقادير مع بعضهاااا وتوضع في صينية مدهونة مقاسها 13X 9
وهذ شكل الخليط متماااسك
نساااويه زين في الصينية بهذا الشكل
وتترك ترتاح نصف ساعة
وتخبر فى الفرن حتى تتحمر
وتسقى بالشيرة أو الحليب المركز
وتترك 10 دقايق ثم تقطع
هنا بعد ماأستووت وتحمررت
وهنا بعد التقطيع
وبالعافية
منقول
رمضان كريم احلى طريقة بسبوسة بالقشطة والمكسرات من الشيف منال العالم لازم تجربوها هتعجبكم اووووووى
ردحذفإرسال تعليق