ريش بتلو مع الخضار
500 ج بزنجان رومى – بصل – بطاطس – كوسة – فلفل الوان – كسبرة خضراء – ملح وفلفل – ثزم – اعشاب
الطريقة نقطع الخضار كله مكعبات صغيرة ونضع عليهم م سكر وكاتشاب وشوية خل و شوية اعشاب وزيت زيتون ونقلبهم ونشوحهم على الهادى
نتبل الريش بملح وفلفل وبصل و م عصير طماطم وثوم وزعتر وشوية زيت وصور صوص حار ونخلطهم كويس مع بعض
نشوح الريش فى شوية زيت على النار لحد ماتستوى
نغرف الخضار فى طبق التقديم ونرصص عليه الريش
500 ج بزنجان رومى – بصل – بطاطس – كوسة – فلفل الوان – كسبرة خضراء – ملح وفلفل – ثزم – اعشاب
الطريقة نقطع الخضار كله مكعبات صغيرة ونضع عليهم م سكر وكاتشاب وشوية خل و شوية اعشاب وزيت زيتون ونقلبهم ونشوحهم على الهادى
نتبل الريش بملح وفلفل وبصل و م عصير طماطم وثوم وزعتر وشوية زيت وصور صوص حار ونخلطهم كويس مع بعض
نشوح الريش فى شوية زيت على النار لحد ماتستوى
نغرف الخضار فى طبق التقديم ونرصص عليه الريش
تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينافى برنامج من كل بلد اكلة
ردحذفإرسال تعليق