شيرى كونكار



3 أنواع فاصوليا (200 ج بيضاء و200 ج حمراء و200 ج سوداء) - 3 بصلات - طماطم بيورية - ثوم - 200 ج عصاج (ربع كيلو) - 2 فلفلة حار- هوت صوص - زيت
الطريقة
نخرط البصل صغير
نضع معلقتين زيت فى مقلاية واشوح فيهم البصل و الثوم لحد ما يدبلوا
ثم اضع الطماطم البيورية ونص معلقة صلصة حارة (هوت صوص )
واقلب تقليبتين لمدة 5 دقايق ثم اضع اللحمة المفرومة واقلب اقلب مع الملح
والفلفل ثم اضع الفاصوليا مع شوية شوية ماء لحد ما كله يستوى
ويغرف فى الطبق وبالهنا والشفا
ملحوظة /
اذا لم تجدى اى نوع من انواع الفاصوليا ممكن تستعيضى عنها
بذرة صفراء.

1 تعليقات

  1. تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينا

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم