المقادير:
320جم دقيق
250جم زبدةباردة
80جم سكربودرة
2بياض بيض
ذرةفانيليا
مربى
شيكولاتة بيضاء و بنى للتقديم
الطريقة:
لعمل البيتيفور نخفق الزبدة+ السكرحتى يصير هش نضيف بياض البيض والفانيليا مع الخفق ثم نضيف الدقيق
ملحوظة:لو بيتيفورالكاكاو نستبدل100جم دقيق بالكاكاو
نضع العجينة فى كيس الحلوانى ونقطعها وردات اولوزات
نعمل حفرة بالاصبع فى كل وردة وندخلهم الفرن 170-180درجة 1/3ساعة
نلزق اللوزات مع بعض بالمربى ونلزق عليهم مكسرات ونزينهم بكورنية شيكولاتة بيضاء وبنى ويقدم والوردات نحشى التجويف اللى فيها بمربى او بالجناش
ويقدم البيتيفور وبالهنا والشفا
تسلم ايدك يا شيف حسن على طريقة احلى بيتفور مشكور على الوصفة الروعة
ردحذفإرسال تعليق