المقادير:

نصف كيلو شرائح سمك (فيليه)
ثلاث وحدات جمبري متوسط الحجم
ربع كيلو سمك بياض
مقدار من أعشاب إكليل الجبل (الروزماري)
ملعقة خل كبيرة
ملعقتان عصير ليمون
شرائح ليمون

الطريقة:

لعمل كوكتيل الجمبري للشيف شربينى

اسلقي الأسماك و الجمبري في ماء مزود بشرائح الليمون وأعشاب الروزماري والخل.
بعد نضج الأسماك ، اخراجيها من الماء و قدميها في طبق كبير بعد تتبيلها جيدا بعصير الليمون المضاف إليه الروزمارى وصلصات الأويسترا والصويا.

قدم طبق كوكتيل الجمبري مع طبق من الأرز المصري الأبيض وبالهنا والشفا

1 تعليقات

  1. بجد تسلم ايدك يا شيف شربينى على الطريقة الحلوة ديه لعمل السمك والجمبرى

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم