طريقة صدور الدجاج
- المقادير: 1 كيلو صدور الفراخ مخلية 2 ثمرة فلفة احمر حار مقدار مكعبات بصل اخضر 1 ملعقة زبدة كبيرة مقدار حبهان ومستكة مطحونة مقدار ملح وفلفل اسود مقدار ماء بصل وخل مقدار كوسة مسلوقة بالبخار
- نحط الفراخ عشان تتحمر مع الفلفل ,ونضيف ملعقة من الخردل(مستردة) وكوب ماء لغايت متستوى.
- نحط الكوسة المستوية على البخار مع صدور الفراخ بعد اضافة الفلفل الحار والبصل الاخضر وصلصة الخردل عند التقديم।
- موضوعات مشابهة
- لفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم
إرسال تعليق