- فتة الشاورما
- الشاورما الشيف شربينى - طريقة عمل الشاورما الدجاج - طريقة عمل الشارما المصرية - طريقة عمل الشاورما على طريقة منال العالم - طريقة عمل الشاورما المنزلية
- المقادير: 1/2 كيلو لحم مقطع شرائح 1 1/2 كوب ارز مقدار خبز محمص مقدار بصل مكعبات 2 فص ثوم مفروم مقدار طماطم وفلفل اخضر مقطعين مقدار زيتون اسود مقدار خل مقدار ملح وفلفل اسود مقدار بهارات لحم ملعقة كبيرة سمن لتشويح الخبز
- الطبخ: 1- نشوح البصل والتوم ونحط عليه فلفل اسود وبهارات اللحمه
2- اول ما يدبل ننزل بالحمه ونقلب وبعدين نحط الخل يعني ربع كوبايه خل كدا هتلاقو الريحه طلعت وووووووواو
3- وبعدين ننزل بالفلفل الرومي ونغطي الحله لحد قبل ما تستوي بشويه ننزل بالطماطم والزيتون وملح طبعا ونسبها تستوي خلاص
4- نطفي النار كدا الشاورما جهزت
5- نعمل رز عادي ونعمل العيش متقطع نشوحو علي النار مع معلقه سمنه
6- وبعدين ناخد الصوص اللي نزل من الشاورما ونسقي بيها العيش
7- ونجيب صينيه نحط العيش وعليه الرز وعليه الشاورما علي الوجه - ملاحظات: ممكن تعملي معاه توميه او سلطه باذنجان
إرسال تعليق