كريب باللحمة المفرومة
- طبخ بالصور- طبخ عربى - طبخ الدجاج - طبخ سهل
- المقادير: 3 اكواب لبن 2 كوب دقيق عدد 2 بيض مقدار ملح 2 ملعقة زيت كيس فانيليا مقدار لحمة المفرومة 2 فص توم مقدار بقدونس وشبت مفرومين 2 ملعقة كبيرة صلصة مقدار ملح وفلفل واوريجانو وريحان
- التحضير: . نضربهم في الخلاط وحنلاقي قوامه زي الزبادو كدة تقريبا
- الطبخ: . وبعدين نجيب طاسة تيفال الحجم المتوسط تقريبا انا هنا بعمل على مكينة الخاصة بالكريب وهي زي الطاسة بالظبط بس لازم تكون تيفال
. وده مابياخدش وقت خالص وبعدين نقلبه على الوش التاني
وده شكله
. وكدة بقى جاهز تحطي الحشو اللي يعجبك
. حنشوح البصلة مع التوم ونحط اللحمة المفرومة ونقلب
. نضيف البقدونس والشبت
. نحط البهارات والملح والفلفل
. وبعدين الصلصة
. وكدة تمام احشي بقى
. وده بعد ما حشيته
. وحطيت على الوش صلصة وجبنة مبشورة
. وتحطيه شوية صغيرة في الفرن بس لغاية ما الجبنة تسيح
إرسال تعليق