الكنافة المصرية طرقة عمل الكنافة الملفوفة طريقة عمل الكنافة بالكاستر طريقة عمل الكنافة بالقشطة بالصور طريقة عمل الكنافة الشعر



ك كنافة – 200 ج سكر بودرة – 200 ج سمن سايح – 250 ج سيرب تقيل بارد
1/2 ك حليب – 20 ج كورن فلور



الطريقة
نضع الحليب فى حلة على النار لحد ما يغللى
نزوب الكورن فلور فى شوية ماء صغيرين ثم نضعها على الحليب اول مايغلى ويادوب تقليبتين حتلاقى المهلبيه تخنت تطفى النار وتغطيها بكيس نايلون علشان متعملش وش
نضع على الكنافه سكر البودرة ونخلطهم كويس ثم نضع السمنة السايحه ونخلطها كويس ثم نضع نصها فى الصينية ونكبسها كويس ثم نضع المهلبية فى النص ونفردها بالراحه بحيث متصلش للجناب خالص ثم نضع باقى الكنافة ونساويها على الوش ونضغط بالراحه بأيدنا وايبها شوية تريح ثم ادخلها فرن متوسط الحرارة لمدة نص ساعه وبعد ماتطلع نسقيها بالسيرب التقيل البارد
لأى سؤال او معلومة عايزة تعرفيها بخصوص الموضوع اتركى سؤالك فى تعليق واحنا هيسعدنا الاجابة عليكى بأقصى سرعة اكلات سوما

2 تعليقات

  1. كل سنه وانتى طيبه ارجو حبيبتى انك تردى عليا فى عمل الفراخ المقرمشه انا عيزاها زى الجاهزة بس مش عارفه ازاى

    ردحذف
  2. مشكورة حبيبتى على التعليق والطريقة لعمل الفراخ المقرمشة زى الجاهزة هتلاقيها بالتفصيل والصور فى الرابط ده
    http://setatwebanat.blogspot.com/2010/02/blog-post_5287.html

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم