فراخ قاورمة (شيف شربينى)


1/2 ك فراخ من الورك – بصل قاورمة مسلوق ومتشوح – بطاطس قاورمة مسلوقة ومتشوحة – 2 فص ثوم كبير 0- 500 ج طماطم – 2 فلفل حار – زيت او ذبدة
الطريقة
نتبل الفراخ بملح وفلفل واعشاب وكمون وزعتر
نشوح الفراخ فى الزيت على النار ثم نضع الثوم المفروم ونقلب ونضع قطعه ذبدة ثم نضع البطاطس والبصل
ونقلب ثم نضع الطماطم الفرش وم طماطم بيورية ونقلب تقليبتين ثم نضع شوية كسبرة خضراء مفرومة ثم نضع شوية ماء ونتركها نص سوى ثم نضعها فى الفرن تكمل سواها

صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة


صور ملف اكلات من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة

1 تعليقات

  1. طريقة عمل الفراخ المشوية - طريقة عمل الفراخ البانيه- طريقة عمل الفراخ المحشية - طريقة عمل الفراخ المقرمشة -طريقة عمل الفراخ المحشية بالارز -طريقة عمل الفراخ فى الفرن -طريقة عمل الفراخ المشوية بالصور- طريقةعمل الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ المشوية على الفحم - طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ المسلوقة -طريقة عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ الشيف يسرى -الفراخ الشيف اسامة السيد طريقة عمل الدجاج منال العالم -طريقة عمل الدجاج الصينى

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم