الفراخ على الطريقة الايطالية الشيف يسرى من كل بلد اكلة
 طريقةعمل  الفراخ بالكارى -طريقة عمل الفراخ كنتاكى- طريقة عمل الفراخ  المشوية على  الفحم - طريقة عمل الفراخ الشيف شربينى -طريقة عمل الفراخ  المسلوقة -طريقة  عمل الفراخ شيش طاووك -طريقة عمل الفراخ الشاورما الفراخ  الشيف يسرىالمقادير
فراخ صدور و ورااكملح – فلفل- زيت - بصل مقطع 
– فلفل مقطعطماطم مقطعة – زيتون اسود مقطع
الطريقة
نأتى بالفراخ ونتبلها بالملح والفلفل ثم قوم بتشويحها فى زيت لغاية ماتاخد لون
نأتى بالفراخ ونتبلها بالملح والفلفل ثم قوم بتشويحها فى زيت لغاية ماتاخد لون
ثم نضعها فى صينية ونأتى بالبصل المقطع والفلفل والطماطم والزيتون الاسود ونضعها فى الزيت السابق 
بس نضعها نوع نوع ونشوحها شوية فى الزيت ثم نضع الخليط كله فى الصينية مع الفراخ وندخلها الفرن حتى تنضج 
تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينافى برنامج من كل بلد اكلة
ردحذفتسلم ايدك ياشيف يسرى على الفراخ اللذيذة
ردحذفإرسال تعليق