| المكونات | ||
| - 1 كج دقيق. - 8 بيضات . - عدد 2 بنجر احمر مفروم بالخلاط ومعجون حتى التماسك ثم يفرد فى الماكينة الخاصة من 1 : 7 درجات. الخلطة :- - خرشوف . - جبنة ريكوتا. - جبنة بارميزان. - ملح و فلفل أبيض .  |     ||
| طريقة التحضير | ||
| - تضرب الخلطة فى الكبة مقادير الصوص( كونتر فورماجى):- - 14 نوع من انواع الجبنة. - 200 جم كريمة لبانى. - زبدة. - ملح وفلفل أبيض.  | ||
تسلم ايدكم على الوصفات والاكلات الحلوة ديه
ردحذفإرسال تعليق