فراولة سبيون
10 صفار بيض – 200 ج سكر – زرة فانيليا – 2 عصير برتقال – فراولة قطع صغيرة – كوب سكر
الطريقة
على حمام مائى اضع السكر والبيض مع الضرب الجيد جدا بالمضرب السلك
ثم انزل بعصير البرتقال بالراحه جدا جدا جدا وافضل اقلب لحد ايدك ماتوجعك والخليط يتخن شوية زى المهلبية
اضع الفراولة فى الصينية او طبق التقديم وانزل عليها بالسبيون على وش الفراولة وبعدين اضعه تحت الشواية دقيقة واحدة علشان الوش يغمق فقط
لكن هو بيستعمل النار المباشرة
10 صفار بيض – 200 ج سكر – زرة فانيليا – 2 عصير برتقال – فراولة قطع صغيرة – كوب سكر
الطريقة
على حمام مائى اضع السكر والبيض مع الضرب الجيد جدا بالمضرب السلك
ثم انزل بعصير البرتقال بالراحه جدا جدا جدا وافضل اقلب لحد ايدك ماتوجعك والخليط يتخن شوية زى المهلبية
اضع الفراولة فى الصينية او طبق التقديم وانزل عليها بالسبيون على وش الفراولة وبعدين اضعه تحت الشواية دقيقة واحدة علشان الوش يغمق فقط
لكن هو بيستعمل النار المباشرة
وصفة روعة يعطيك العافية يا احلى شيف
ردحذفإرسال تعليق