كفتة سندوتش
لحمة مفرومة (يفضل 80% بقرى على 20% بتلو) – تفل بصلة – ملح وفلفل
خبز لبنانى – طماطم – بقدونس مفروم – عصير ليمون
الطريقة
نضع على اللحمة تفل البصل والملح والفلفل وجوزة الطيب ونصبعها ونضع
زيت فى المقلاية ونسوى الكفتة
واذا كنتى عيزاها متفكش منك ضعى صباع الكفتة فى قطعه نايلون وازنقيها جاااامد
يعنى اضغطى عليها جامد داخل الكيس
نفرد رغيف شامى لبنانى وندهنه بالمايونيز ونضع علية بصل وفلفل الوان
شرائح رفيعه ثم نضع الكفتة ونلف الرغيف كويس
لحمة مفرومة (يفضل 80% بقرى على 20% بتلو) – تفل بصلة – ملح وفلفل
خبز لبنانى – طماطم – بقدونس مفروم – عصير ليمون
الطريقة
نضع على اللحمة تفل البصل والملح والفلفل وجوزة الطيب ونصبعها ونضع
زيت فى المقلاية ونسوى الكفتة
واذا كنتى عيزاها متفكش منك ضعى صباع الكفتة فى قطعه نايلون وازنقيها جاااامد
يعنى اضغطى عليها جامد داخل الكيس
نفرد رغيف شامى لبنانى وندهنه بالمايونيز ونضع علية بصل وفلفل الوان
شرائح رفيعه ثم نضع الكفتة ونلف الرغيف كويس
إرسال تعليق