شيكولاتة براونيز كيك
250 ج ذبدة – 250 ج سكر – 6 بيضات – 200 ج دقيق – 75 ج كاكاو
½ باكو فانيليا – 250 ج عين جمل – 10 ج قرفة – ½ باكو بيكنج بودر
شيكولاتة قطع – صوص شيكولاتة – صوص فانيليا
الطريقة
اكسر العين الجمل بأيدى
اضع القرفة والكاكاو والبيكنج بودرعلى الدقيق واخلطهم
اضع الذبدة والسكر فى الخلاط لحد ما يتجانسوا ثم انزل بالبيض بالراحة واحدة واحدة
والفانيليا لحد ما البيض يختفى ثم اضع عين الجمل واخلطهم ثم اضع الدقيق كله معاهم فى الخلاط لفة ثم اعلى السرعه لحد مايندمجوا
اضع العجينة فى القالب وادخلها الفرن لحد ماتستوى
لماتبرد اطلعها من القالب واهنها بطبقة كريمة خفيفة وبعدين اصب الشيكولاتة
السايحة واسيبها تنزل بصورة عشوائية واضع شوية عين جمل
250 ج ذبدة – 250 ج سكر – 6 بيضات – 200 ج دقيق – 75 ج كاكاو
½ باكو فانيليا – 250 ج عين جمل – 10 ج قرفة – ½ باكو بيكنج بودر
شيكولاتة قطع – صوص شيكولاتة – صوص فانيليا
الطريقة
اكسر العين الجمل بأيدى
اضع القرفة والكاكاو والبيكنج بودرعلى الدقيق واخلطهم
اضع الذبدة والسكر فى الخلاط لحد ما يتجانسوا ثم انزل بالبيض بالراحة واحدة واحدة
والفانيليا لحد ما البيض يختفى ثم اضع عين الجمل واخلطهم ثم اضع الدقيق كله معاهم فى الخلاط لفة ثم اعلى السرعه لحد مايندمجوا
اضع العجينة فى القالب وادخلها الفرن لحد ماتستوى
لماتبرد اطلعها من القالب واهنها بطبقة كريمة خفيفة وبعدين اصب الشيكولاتة
السايحة واسيبها تنزل بصورة عشوائية واضع شوية عين جمل
إرسال تعليق