900جم سميد سايب مش اللي بيجي اكياس للبسبوسه جاهز

450جم سكر
300جم ماء
125 جم شربات تقيل
75جم جوز هند

2 م سمن بلدي او بقري معلب
كيس فانيلا

هذه الطريقة من احد عضوات منتدى لك واللى انا مشتركة فيه ولما عجبتني الوصفة وطريقة العرض جبتها هنا

المقادير موضحة في الصورة


الخطوات كما في الصور
سهله جدا وهي خلط الكونات كلها معا

http://www.lakii.com/img/all/Oct08/fmSbQ810141839.jpg


وشوفوا قوامها بعد التقليب بتكون زي المرمله

http://www.lakii.com/img/all/Oct08/OJBpz210141840.jpg


الصور موضحه القوام

http://www.lakii.com/img/all/Oct08/QSoyIn10141842.jpg


http://www.lakii.com/img/all/Oct08/TrTEJ810141845.jpg



وطبعا لكي حرية الاختيار بتركها ساده او اضافة لوز او بندق للوجه انا افضل البندق ودي الصوره بعد اضافته


http://www.lakii.com/img/all/Oct08/d2pzSb10141848.jpg


وتدخل فرن 160 درجه لمدة نص ساعه

وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن


http://www.lakii.com/img/all/Oct08/SNOt8q10141852.jpg


وطبعا بنسقيها بالشربات (القطر) وهو ساااااااااخن يعني الاتنين سخنين بهذا الشكل


http://www.lakii.com/img/all/Oct08/r2yIex10141854.jpg


وشوفوا مستوى الشربات فوق البسبوسه او ارتفاعه وطبعا انا غطيتها وتركتها ليله

كامله لتتشرب القطر وعلى فكره لما بتبات بتكون اجمل في الطعم

http://www.lakii.com/img/all/Oct08/H1xGuF10141857.jpg

Post a Comment

أحدث أقدم