500 ج سمولينا – 50 ج جوزهند – 1/2 م ص بيكنج بودر (اختيارية ) – 150 ج سكر – 50 ج سيرب تقيل – 100 ج سمنة – 125 ج ماء
الطريقة
فى طبق نضع السمولينا وجوزالهند والبيكنج بودر مع بعض ونقلبهم كويس
فى طبق تانى نضع الماء والسكر والسمنة والسيرب ونقلبهم مع بعض كويس جدا ثم نضعهم على الطبق الاول ونقلبهم مع بعض كويس جدا ولازم تكون مرملة يعنى متكنش سايلة ثم نضعها فى صينية مدهونة وندخلها فرن متوسط لمدة نص ساعه وبعد ماتطلع تسقيها فورا بالسيرب الخفيف الساخن ( وتغطيها شوية بطبق او بورقة فويل اة حتى بغطاء حلة علشان تعرق وتبقى طرية والمعلومة دى من عندى انا مش من الشيف)
تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينافى برنامج من كل بلد اكلة
ردحذفإرسال تعليق