| المكونات | ||
200 جم كفتة ضانى.   100 جم فراخ شيش تاووك.   150 جم كباب ضانى ريش.   جارنييه مشوى (بصل - طماطم – فلفل ).   توابل للشيش تاووك ( ملح – فلفل – مستردة – بصل مبشور – زبادى ).  ملحوظة : توضع جميع التوابل على الكباب و الكفتة ماعدا الزبادى والمستردة .  |     ||
| طريقة التحضير | ||
-         تتبل الكفتة بالبصل والملح والفلفل ثم توضع على الاسياخ.  -         تتبل قطع الفراخ بالملح والبصل والفلفل والزبادى والمستردة وتترك لمدة ساعة ثم توضع على الاسياخ.  -         تتبل اللحمة الضانى والريش بالملح والفلفل والمستردة والبصل وتترك لمدة ساعة ثم توضع فى الاسياخ.  -         يوضع البصل والفلفل والطماطم فى الاسياخ ثم تسوى جميع الاسياخ حتى تمام النضج ثم تقدم ساخنة وشهية وتزوق بقليل من البقدونس المفروم.  | ||
تسلم ايدكم على الوصفات والاكلات الحلوة ديه
ردحذفإرسال تعليق