| المكونات | ||
-         نصف كج كالامارى ( مسلوق).  -         200 جم لحم الجمبرى ( مفروم) .  -         200 جم كالامارى مفروم.  -         2 ملعقة بصل مفروم   -         2 ملعقة فلفل رومى مفروم , 4 فصوص ثوم , 2 ملعقة صلصة ,ملح وفلفل.  -         ملعقة بقدونس وملعقة شبت.  |     ||
| طريقة التحضير | ||
-         نخلط الجمبرى المفروم مع الكالامارى المفروم .  -         نضيف البصل والثوم والفلفل والتوابل والصلصة.  -         نحشى الكالامارى بالخلطة السابقة وندخله الفرن حتى يتم التحمير .  -         يخرج من الفرن ويقطع حلقات ويقدم بجوار بطاطس محمرة أو أرز.  | ||
تسلم ايدكم على الوصفات والاكلات الحلوة ديه
ردحذفرائع
ردحذفإرسال تعليق