التوميه:
المقادير: ا كوب ماء- 2 م نشا -راس توم -ملح وفلفل - سنه زيت-3 ابيض بيض- بصل محمر للتقديم
 
المقادير: ا كوب ماء- 2 م نشا -راس توم -ملح وفلفل - سنه زيت-3 ابيض بيض- بصل محمر للتقديم
- توضع راس التوم في ورق فو يل وتدخل الفرن لتشوي
 - كوب الماء يعلي علي النار
 - اذوب النشا في معلقتين ماء ويضاف للماء علي النار مثل المهلبيه ولكن بدون سكر ويترك حتي يبرد تماما
 - اضرب بياض البيض جيدا حتي يعلي مع سنه ملح
 - التوم يقطع مفروم ناعم مع الملح والفلفل وسنه ملح في الخلاط وانزل عليه بالزيت بالتدريج ثم يضاف له خليط المهلبيه
 - اخلط بياض البيض الخفوق معالخليط السابق بهدوء
 
تسلم ايدك ياشيف على الطريقة السهلة ديه لعمل الثومية
ردحذفطريقة عمل الثومية روعة تسلم يا احلى شيف
ردحذفإرسال تعليق