3 معالق زيت زيتون - 3 معالق بصل مفروم - 3 معالق صويا صوص
معلقة كبيرة عسل نحل - معلقة كبيرة مسطردة - معلقة هوت صوص - معلقة كسبرة ناشفة او بقدونس
معلقتين خل احمر - رشة زعتر صغيرة - عصير ليمونة او برتقالة
نص كوب طماطم بيورية - كوب كاتشب - فلفل احمر مشوى فى طاسة تيفال او على شواية (دة اهم حاجة عشان الريحة المدخنة تبقى موجودة فى الصوص )
نضربهم كلهم فى الخلاط ونستخدمه للمشويات
دى طريقة الشيف اشرف معتز للأمانة من برنامج كل بلد اكلة على النيل للأسرة والطفل
إرسال تعليق