المقادير :
كوسه - لحمه مفرومة - بصل وطماطم وكسبرة خضراء وتوم مقطعين صغير- كوب صلصة طماطم -زبادى -
توم وكسبرة خضراء (تانى) -2 م/ك زيت
الطريقة :
تقورى الكوسة
وتضعى اللحمة و الطماطم والبصل والتوم والكسبرة والملح والفلفل مع بعض
تحشى بيهم الكوسة - تجيبى حلة وتضعى بها اللى خرج من الكوسة بعد تقويرها - ثم ترصى الكوسة واقفه - ثم تضعى عصير الطماطم - وتحطيها على النار لمده تلت ساعه
*تجيبى طاسة وتضعى بها الزيت ثم التوم والكسبرة يادوب يصفر ثم تضعى الزبادى لحد مايغلى
تخرجى الكوسة وترصيها فى صينية وتضعى عليها الزبادى وتدخليها الفرن 10 دقايق حتى يحمر الوجه
وبالهنا والشفا والخسيه
كوسه - لحمه مفرومة - بصل وطماطم وكسبرة خضراء وتوم مقطعين صغير- كوب صلصة طماطم -زبادى -
توم وكسبرة خضراء (تانى) -2 م/ك زيت
الطريقة :
تقورى الكوسة
وتضعى اللحمة و الطماطم والبصل والتوم والكسبرة والملح والفلفل مع بعض
تحشى بيهم الكوسة - تجيبى حلة وتضعى بها اللى خرج من الكوسة بعد تقويرها - ثم ترصى الكوسة واقفه - ثم تضعى عصير الطماطم - وتحطيها على النار لمده تلت ساعه
*تجيبى طاسة وتضعى بها الزيت ثم التوم والكسبرة يادوب يصفر ثم تضعى الزبادى لحد مايغلى
تخرجى الكوسة وترصيها فى صينية وتضعى عليها الزبادى وتدخليها الفرن 10 دقايق حتى يحمر الوجه
وبالهنا والشفا والخسيه
إرسال تعليق