مكس جريل سى فود


جمبرى - سبيط - سمك فيلية - كابوريا - جندوفلى - كفتة جمبرى
ملح - فلفل- كمون - بصل مبشور تماما - طماطماية كبيرة مبشورة -
ليمون - ثوم مهروس
الطريقة
اولا كفتة الجمبرى
نجيب الجمبرى الصغير خالص ونقشرة ونقطعه بالسكينة صغير قوى
ثم نضع علية ملح وفلفل وكمون وليمون وثوم ونتبله كويس
وبعدين نجيب كبشة دقيق نعجن بيها الجمبرى لحد ما يمسك نفسه
نعمله صوابع ونحمرها او بعد مانعملها صوابع نشويها على الشواية
مع البحريات اللى عندنا
نتبل الجمبرى - سبيط - سمك فيلية - كابوريا - جندوفلى بالبصل والكمون والملح والفلفل و
عصير الليمون والطماطم والثوم ونخلطهم بأيدنا كويس وبعدين نرصصهم على الشواية الفحم
لحد مايتشووا
وبالهنا والشفا
ملحوظة: تاللى معندهاش شواية بالفحم ممكن تجيب مقلاية كبيرة وتضع فيها شوية زيت صغيرين
وتشوح كل البحريات فيها وبعدين تولع فحمة وتحطها فى منتصف
البحريات وتغطيها علشان ياخد طعم الشوى

1 تعليقات

  1. تسلم ايدك يا شيف ومشكورين على كل الوصفات والاكلات الحلوة اللى بتعملوها لينا

    ردحذف

إرسال تعليق

أحدث أقدم