| المكونات | ||
|  180 جم لحمة بتلو ناعم. بصل – فلفل اسود – مستردة – مشروم دقيق زبدة صفراء عصير ليمون – زيت – 200 جم مكرونة Noodles .  |      ||
| طريقة التحضير | ||
| تتبل اللحم البتلو بالملح  والفلفل و المستردة وعصير الليمون. توضع اللحمة فى مقلاة بها زبدة وزيت لمدة دقيقتين ثم يوضع عليها المشروم الفريش لمدة دقيقة واحدة ثم يوضع عليها 2 ملعقة كريمة فرنساوى وتترك لمدة دقيقة اخرى.. تقدم مع المكرونة الnoodles وتجمل بقليل من البقدونس المفروم الناعم.  | ||
إرسال تعليق