4 طبقات ميل فى جاهزة – باسترى كريم – سكر بودرة
الطريقة
نضع فى الطبق راقة ميل فى ثم نضع عليها طبقة باسترى ثم راقة ميل فى وهكزا 3 راقات
ثم نساوى الاطراف بالسكينة
ثم نكسر الراقة الرابعه ونضع عليها باسترى كريم حوالى معلقتين كبار ونخلطهم كويس وندهن بيهم جناب التورتة داير ما يدور ثم نضع شوية ميل فى مكسر ثم نرش الوش كله بالسكر البودرة


صور ملف شامل   لحلويات الشيف حسن.....متجدد ان شاء الله في منتدى فتكات


صور ملف شامل   لحلويات الشيف حسن.....متجدد ان شاء الله في منتدى فتكات




صور ملف شامل   لحلويات الشيف حسن.....متجدد ان شاء الله في منتدى فتكات

صور ملف شامل   لحلويات الشيف حسن.....متجدد ان شاء الله في منتدى فتكات

Post a Comment

أحدث أقدم