4 طبقات ميل فى جاهزة – باسترى كريم – سكر بودرة
الطريقة
نضع فى الطبق راقة ميل فى ثم نضع عليها طبقة باسترى ثم راقة ميل فى وهكزا 3 راقات
ثم نساوى الاطراف بالسكينة
ثم نكسر الراقة الرابعه ونضع عليها باسترى كريم حوالى معلقتين كبار ونخلطهم كويس وندهن بيهم جناب التورتة داير ما يدور ثم نضع شوية ميل فى مكسر ثم نرش الوش كله بالسكر البودرة
طريقة عمل تورتة الميل فى من الشيف حسن كمال من برنامج من كل بلد اكلة وصفة حلوووووووووووة جدااااااااااااااااااااااااا , In برنامج من كل بلد أكلة
asma ellabidy
0
تعليقات
Tags
أكلات سوما
إرسال تعليق