الشيف حسن طريقة عمل ( البيتى فور) من برنامج من كل بلد أكلة ....... بالخطوات المصورة خطوة خطوة
بتى فور
½ كيلو زبدة – 300 ج سكر بودرة – 4 ابيض بيض 625ج دقيق ( 3 كوب وسنة )
نص باكو فانيليا – مربى – شيكولاتة
اذا عايزة بتيفور بالشيكولاتة شيلى ربع كوب دقيق وضعى بداله ربع كوب كاكاو
الطريقة
اضع الذبدة والسكر فى الخلاط لحد ما يتجانسوا ثم انزل ببياض البيض بالراحة واحدة واحدة
والفانيليا لحد ما البيض يختفى ثم اضع الدقيق كله معاهم فى الخلاط لفة واحدة
لحد ما الدقيق يختفى فى العجينة
ادهن صينية بالذبدة واضع العجينة فى الكيس واعمل الوردات وادخله الفرن
ولما يطلع ويبرد الزق كل اتنين مع بعض بالمربى
وممكن اضعه فى شيكولاتة سايحة
إرسال تعليق