- المقادير: عدد 10 بيضات 1/2 باكت بيكنج بودر ملعقة صغيرة محسن كيك 1/4 كيلو سكر باكت فانيليا 350 جرام دقيق
- طريقة عمل الجاتوه الاسفنجي
- التحضير: يضرب البيض والفانيليا والمحسن والسكر ضربا جيدا
يضاف البيكنج بودر الى الدقيق وينخل
يضاف القيق الى الخلط ويقلب بخفه
يصب الخليط فى صنيتين مقاس 22مستطيلتين - الطبخ: تدخل الصوانى فرن بدرجه حراره 170
يكون الفرن مشتعل قبل دخولهم بنصف ساعه
بعد ان ينضجوا نتركهم ليهداوا ثم نزينهم
نضع طبقه من الكريم شانطى فوق واحده منهم
ونضع الاخرى فوقها ونضع فوقهم طبقه اخرى من الكريم شانطى ثم نقوم بتقطيعهم قطع متساويه
مثل قطعه الجاتوه ثم نزين كل قطعه ممكن بالفاكهه
الطازجه او الفاكهه المعلبه
وبعد الانتهاء نضعهم بالثلاجه لكى يتماسكوا ثم نقدمهم - ملاحظات: من الممكن ان نزينهم بالشيكولاه او صلصه الشيكولاه
ممكن شيكولاه بيضاء فوق القطعه ثم نغمسها فى جوز الهند والبهنا والشفاء - طريقة عمل الجاتوه طريقة عمل الجاتوه منال العالم طريقة عمل الجاتوه فيديو طريقة عمل الجاتوه للشيف حسن يوتيوب
طريقة عمل الجاتوه بالشوكولاته طريقة عمل الجاتوه بالشيكولاته بالصور طريقة عمل الجاتوه بالصور
طريقة عمل الجاتوه الاسفنجي بالصور طريقة عمل الجاتوه من مطبخ منال العالم طريقة عمل الجاتوه الموس
طريقة عمل الجاتوه السواريه طريقة عمل الجاتوه للشيف اسامة
إرسال تعليق