البيتزا بالفراخ المتبلة
- طريقة عمل البيتزا بالمشروم طريقة عمل البيتزا بالخضار طريقة عمل البيتزا بالدجاج
طريقة عمل البيتزا بالصور خطوة خطوة طريقة عمل البيتزا مارجريتا طريقة عمل البيتزا مع الصور طريقة عمل البيتزا من فتافيت
طريقة عمل البيتزا من الشيف يسرى طريقة عمل البيتزا من حورية المطبخ - المقادير: 1/2 1 كوب دقيق 2 ملعقة زيت ذره او زيت زيتون معلقه ملح معلقه سكر معلقه خميره بيره كوب مياه ثمرة عصير طماطيه معلقه صلصه مقدار زيت مقدار ملح وفلفل وزعتر وشويه توابل مقدار بصل متقطع مقدار زيتون مخلى مقدار جبنه موتزيلا مقدار فلفل متطقع مقدار طماطم متقطعه مقدار مشروم متقطع مقدار فراخ قطع صغيره
- التحضير: . هتجيبى العجانه او بالملعقه الخشب وخدى بالك تكون ايدك فى اتجاه ثابت وتحطى الدقيق والزيت والسكر والملح والخميره وتقلبى شويه بسرعه بسيطه
. وبعدين تزلى بالمياه الدفايه وبعدين تسيبى العجينه ترتاح وتغطيه بفوطه منديه فى مكان دافى الفرن يعنى - الطبخ: * لعمل الصلصة
. تحطى الزيت والبصليه مفرومه ونص معلقه تومه مفرومهه وبعدين الصلصه تاخد غلوه وملح وفلفل والتوابل تتسبك ونسبها تبرد
. بصوا بقى هتدهن ايدنا زيت هناخد العجينه وتدهن صينيه البيتيزا زيت وتتزل بالعجينه
. ممكن نفردها بالنشابه او بايدنا وبعدين الصلصه والبصل والفلفل والفراخ والمشروم والطماطم
. وندخلها الفرن على درجه 180 ونسبها 20 دقيقه وفى اخر 5 دقايق نولع على الشوايه
إرسال تعليق