السمبوسة بالجبنة الرومى
- المقادير: مقدار جلاش مقدار صلصة طماطم مقدار فلفل اخضر مقطع مقدار زيتون مقطع مقدار بسطرمة مقدار جبنة رومى او شيدر مبشورة مقدار سمن سايح عدد 1 بيضة كوب لبن
- التحضير: تخلط مقادير الحشوة مع بعض (الفلفل والزيتون والبسطرمة والجبنة)
- الطبخ: نجيب الجلاش و نطبق الورقة الوحدة على 3 بحيث يكون شكلها مستطيل و بعدين ندهنها بالسمنة
ندهن فوقها قليل من الصلصة على كل الورقة
نحط من الحشوة على الجلاش و نبتدى نلف الجلاش اما على هيئة اصابع او على هيئة سامبوسك
وبعد كدة نرصها فى الصينية البايركس علشان ما تلزقش
نضرب البيضة فى اللبن بشوية ملح وفلفل و نوزعها على الجلاش فى الصينية
ندخلها الفرن لمدة 20 قلى درجة حرارة 200 لغاية ما الوش يحمر و بالهنا و الشفا - الشيف اسامة السيد معجنات - كبة - كيكة - ستيك - كريم كراميل - سمبوسك - روبيان - بسبوسه - غريبة - ورق عنب - مندي - لقيمات - الغريبة - دونت - مقلوبة - دجاج بالكاري - كيك الشوكلاتة - تيراميسو - كعك العيد - قدرة قادر - الشيف حسن حلويات منال العالم اكلات - الشيف شربينى - الشيف يسرى -برنامج المطبخ - برنامج سفرة دايمة
إرسال تعليق