التشيز كيك بالكيري
- التشيز كيك البسيط - التشيز كيك طريقة عمل - تشيز كيك الشيف يسرى تشيز كيك بارد تشيز كيك منال العالم -شيز كيك الشيف اسامة- تشيز كيك بالشيكولاتة -التشيز كيك بالفراولة - التشيزكيك السريع
- المقادير: باكو كبير بسكوت 2 معلقه زبدة 2 كيس كريم شانتية فنجان لبن علبة زبادى عدد 6 مكعبات كيرى علبة قشطة علبة جيلى اناناس او اى نوع 1/2 علبة لبن مكثف مقدار سكر
- طريقة التشيز كيك بالكيري والاناناس
- التحضير: 1-يضرب البسكوت ويضاف لة الزبدة ويخلط مع بعض فى الكبة
ثم يبطن صينية وسط وتضغط جيداااا
2-يضرب الكريم شانتية مع اللبن بالمضرب لحد مايتقل
3- يضاف الزبادى والجبن الكيرى والقشطة واللبن المكثف لو وجد ويضاف السكر حسب الطعم
4-ياخذ فنجان على جنب من الخليط( طعمة خطيييييييييييييير)نستخدمة للتزين
5-ممكن تدوبى ورقة جيلاتين فى ماء مغلى تقريبا كوب الاربع
ولما يبرد تضيفية على الخليط بدون استخدام جيلى لة طعم
6-او ممكن اضافة جيلي بطعم الاناناس
استخدمت كوب ونصف من الماء
غليت نصف كوب ودوبت فية الجيلى وضفت بعد كدة كوب الماء على الجيلى ولما يبرد يضاف على الخليط (نترك حوالى نصف كوب جيلى لما يجمد يقطع مكعبات ويزين به التشيز كيك)
ثم يدخل الثلاجة لحين التقديم - الطبخ: يدخل قاعدة البسكويت الفرن الساخن 10 دقائق
ويترك ليبرد
إرسال تعليق